Wij verzenden alles binnen 1 tot 2 werkdagen!

Wij verzenden alles binnen 1 tot 2 werkdagen!

Wij verzenden alles binnen 1 tot 2 werkdagen!

Koraal potje

Materialen

- Stenen potje
- Silky clay
- Pijpenragers
- Papier vormen
- Ijsstokje
- Foam vormen
- Versiering
- lijm stick
- 2 Ogen

STAP 1

Leg de 2 oranje vissen gespiegeld van elkaar neer. Plak daar de witte vormen op, zoals je ziet op de foto. Gebruik hierbij de lijmstick.

Stap 2

Geef jouw vis 2 ogen en plak de vinnen op. De 2 kleine vinnen voor aan de zijkant hebben vouwrandjes, vouw deze om en plak ze vast aan het vouwrandje. Gebruik hierbij de lijm stick.

STAP 3

Om 1 vis te maken plak je de 2 vissen tegen elkaar aan. Plak hier tussen in ook het ijsstokje. Gebruik hierbij een goede laag lijm van de lijm stick.

Stap 4

Om het potje een echt koraal rif te maken ge je deze bekleden met silky clay duw deze goed tegen het potje aan. Om meerdere kleuren te maken kan je het klei ook met elkaar mengen.

Stap 5

Om het echt af te maken versier je jouw koraal potje met stukjes koraal, pijpenragers, pom poms en diamantjes. De pom poms plak je om door de lijm stick te gebruiken. De diamanten duw je in de lijm. En de pijpenragers kan je in stukjes knippen en in de klei duwen zo krijg je een echt onderwater effect. Als laatste zet je de vis in het gaatje boven aan het potje. Nu is jouw koraal potje helemaal af !