Wij verzenden alles binnen 1 tot 2 werkdagen!

Wij verzenden alles binnen 1 tot 2 werkdagen!

Wij verzenden alles binnen 1 tot 2 werkdagen!

Maak de mooiste vissen met de Chroma blends brush markers!
Deze bursh markers maker waterverven nog makkelijker en leuker. Dip de punt van de marker in een water, hoe langer je hem in het water laat zitten hoe lichter de kleur op het papier uit zal pakken. Als je jouw tekening aan het maken bent zal je merken dat de kleur steeds donkerder wordt. Dit geeft een mooi ombre effect, wil je de kleur juist weer lichter hebben? Voeg dan weer een beetje water toe. Een kleur overloop maken van verschillende kleuren? Meng de kleuren door elkaar voor een echt watercolor effect. Dit doe je door 2 kleuren naar elkaar op het papier aan te brengen, dip 1 van de markers in het water en blend de kleuren op het papier nu door elkaar. Zo krijg je een mooi overloopje van de kleuren.Maar hoe maak je nou de vissen op bovenstaande foto ?

1. Download het sjabloon op onze website, je ziet hierboven een linkje bij benodigdheden naar het sjabloon. Het bestand ontvang je direct in je mail.

2. Knip alle vormen uit op het sjabloon

3. Pak 3 kleuren gekleurd papier en knip deze op dezelfde maat als het vierkant van het sjabloon.

4. Vouw de 3 kleuren velletjes voor de staarten. Dit doe je door het velletje papier met de punt naar boven te leggen. Je vouwt nu vanaf de punt die naar onder wijst een soort harmonica. Als je klaar bent met vouwen vouw je het geheel door de midden en heb je de vissen staart af ! Doe dit met alle 3 de kleuren.

5. Kies een papier waar jij jouw creatie op gaat maken, wij adviseren zelf om watercolor papier van hoge kwaliteit te gebruik. Hier komen de watercolor brush markers het beste op uit. Als je normaal tekenpapier/ printer papier gebruikt hou er dan wel rekening mee dat het papier kan scheuren door dat je water gaat gebruiken.

6. Leg het lichaam (die je hebt uitgeknipt uit het stencil) op het papier. Leg deze niet aan de rand van het papier van je moet straks de staart nog kunnen opplakken. Trek het sjabloon over met een potlood. Doe dit voor alle 3 de vissen.

7. Pak de watercolor brush markers en kleur de vissen in. Gebruik bovenstaande tips voor het gebruik van de brush markers.

8. Als je tevreden bent bent met het inkleuren laat je het eerst even goed drogen. Na het drogen kan je met een glitter gel pen een mooi randje om de vis maken.

9. Om de vissen helemaal af te maken plak je de staart en ogen op. Plak de ogen van het sjabloon op of gebruik wiebel ogen voor een nog leuker effect. De ogen plak je vast met een lijm stick.

De staart plak je vast met een stukje sticky base. Dit is een kneedbare lijm. Super handig! Pak een klein bolletje sticky base. Plak deze in het midden van de staart. Duw dit op de plek waar jij de staart wilt hebben. Laat dit een dagje goed drogen en de staart zit goed vast geplakt !